2015/08/05

Ką rengtis vasarą?

Pastarieji vasaros orai buvę kone tragiški. Apie trumpus sijonus, basutes ir atvirus marškinėlius buvo galima tik pasvajoti. Užklupus netikėtiems karščiams tenka susimąstyti ką rengtis, jog, vidurdienį išlindęs į saulę, neiškeptum. Tamsius rūbus kiškite giliai į spintą ir jei įdomu, toliau skaitykite, ką aš rekomentuočiau vilkėti tiek mieste, tiek prie ežero, tiek prie jūros, kad atrodytumėte ne tik stilingai, bet ir patogiai.

A formos sijonai
Šie sijonai paryškins liemenį ir suteiks tavo figūrai moteriškumo. Siūlyčiau rinktis šiek tiek ilgesnį - iki kelių. Svarbu, jog sijonas nebūtų ryškių, iššaukiančių spalvų, geriausiai tiktų natūralios žemės spalvos. Atrodysi gan romantiškai ir gaiviai, o ne kaip neskoninga Palangos turistė.


Laisvi marškinėliai 
Itin patogi, nemirštanti klasika. Kiekviena mergina privalo investuoti į geros kokybės, šviesius oversised baltinius. Tai nemirtinga puošmena, priderinama prie bet kokios aprangos, bet kokias laikais, bet kokiu oru. Atrodysi ir puošniai, o tuo pačiu ir kukliai, suteikdama savo outfit'ui harmonijos.



Kimono
Jei mėgstate sluoksniuotas aprangas, jūsų įvaizdžiui pranašumo suteiks plėvesuojantis kimono. Kuo ilgesnis - tuo labiau rėžiantis praeivių akį. Prie jūros ar festivalyje lengvas kimono - "must have". Patarčiau rinktis neutralių spalvų, kuo margesnį.


Senolio tapkės

Gan neįprastas vasaros trendas, tačiau labai praktiškas ir patogus daiktas. Žemės spalvų tiks prie bet kokių bohemiškų apdarų, džinsių, oversised rūbų.


- Greta



2 komentarai:

  1. Tavo siulymas kaip rengtis, pripažink, buvo paimtas iš stardoll, realybė truputi prasilenkia su lietuvišku mąstymu. Lietuvoje taip niekas nesirengia bijodami išsiskirti, rengiasi kuo paprasčiau, nebent. Jeigu kalbam apie mažuma madistu kurie vaikšto didžiųjų miestu gatvėmis jie nebijo išsiskirti, bet bent jau man tai jie nenormalūs, as nesuprantu tokių žmonių, ką jie tuom nori parodyti tik vienas žino.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsikratykime kartą to sovietmetiško mentaliteto, jog visi turime atrodyti kaip iš vieno molio libdyti. Manau, jog įvaizdis yra vienas iš būdų žmogui atsiskleisti kaip asmenybei, o ne išsišokimas. Kitoniškumas tik daro mūsų visuomenę spalvingesnę ir įdomesnę. Šios stiliaus pasiūlos skirtos toms, kurios tiesiog nori išlipti iš "akropolinių" rūbų ir pagaliau atrodyti moteriškai, romantiškai ir stilingai . Nieko pernelyg pompastiško ar išsiskiriančio :)) Ačiū tau už šį išsamų pasisakymą :))

    AtsakytiPanaikinti